Bo och jobba med oss

Kom och var en del av InreVisdom!


Gårdsarbete • Personlig utveckling • kollektivt liv


Lockar det dig att prova på livet på en gård där vi kombinerar kurser, workshops och retreats för själ och hjärta med självhushållning, Lantbruk, djur och natur? Längtar du dessutom efter att bo billigt på Gotland och ha en stor del fritid att använda till vad du än behöver?

Då har du kommit till helt rätt sida nu!


Du som kommer hit för att leva en tid med oss bör ha ett djupt intresse i mötet både med dig själv, med dina medmänniskor och Naturen.

Här på gården undersöker vi läran om naturen, djuren, meditation, att skapa relation och släppa taget om separation. 


Vi strävar efter att skapa nära relationer och vi övar på att prata med varandra på ett lågaffektivt sätt när problem eller känslor uppstår.

Det dagliga arbetet görs under medvetenhet och närvaro i nuet. Vi uppmuntrar till att stanna kvar i upplevelsen och ta den tid du behöver hellre än att skynda igenom uppgifterna för att bli klar på kort tid. 


Du betalar ett lågt självkostnadspris för boende,mat, förbrukningsvaror, el etc. under tiden du bor här. Utöver det hjälps vi åt att sköta gården under vardagarna. Du kan också  kombinera boendet hos oss med tex distansstudier eller annat distansjobb om du vill eller tjäna dina pengar genom att erbjuda dina tjänster eller behandlingar här. 

Du bor i en stuga på gården eller en bit ifrån och under helgerna är du ledig och fri att göra vad du vill, med några få undantag för kurshelger.


Målet är att bygga upp en mindre stugby på gården med 4 stugor samt en större stuga med kök, badrum och vardagsrum som stugbyn delar på. Kanske är du byggnadskunnig och vill vara en del av detta projekt?


 Hos oss är vi alkohol- och drogfria - detsamma gäller dig som kommer hit.

Hur fungerar livet på InreVisdom?

Här finns utrymme för upp till 4 personer samtidigt att bo på gården och delta i det vardagliga arbetet.

Du bor i en stuga på gården eller en bit ifrån, antingen tillsammans med en vän/annan deltagare eller i egen stuga. Du kan med fördel komma tillsammans med en vän eller partner som också vill samskapa med oss. Du har tillgång till spa´t med pool och bastu när det är ledigt, samt tillgång till badrum, kök och tv-rum.

Vi äter gemensamma måltider under vardagarna. Under helger när du är ledig lagar och äter du din egen mat.


På Inrevisdom har du stor frihet men även ansvar och delaktighet i den vardagliga planeringen. När du är här är du en av oss fullt ut.


 Du har en eller två dagar per vecka för matlagning och bakning i köket, övriga dagar kommer vi överens under morgonen om vem som gör vad. De uppgifter som vi delar upp mellan oss är Städ och skötsel av lokaler, Djurskötsel och Trädgårdsarbete. Lunch och Middag serveras varje dag utav den köksansvarige, Frukost och kvällsmål serverar du dig själv.


Du stannar här i minst en månad och upp till hela säsongen som pågår under februari-september. Det finns också möjlighet att bo kvar under lågsäsong på andra villkor.

Du gör en del arbete ensam men även visst arbete tillsammans med fler.


Din investering för att vara en del av gården:

Boende i stuga tillsammans med annan deltagare: 1500kr/månad samt ca 12 timmars arbete på gården/vecka.

Boende i egen stuga: 2500kr/månad samt ca 20 timmars arbete/vecka. 


Möjlighet finns att ta med egen häst till gården för en kostnad av 1500kr/månad.Tjäna pengar medan du är här! 

Har du själv kunskaper och tjänster att erbjuda i form av behandlingar eller workshops inom massage, healing, andlig träning, yoga, etc?

Du kan under tiden du bor här också bidra med att erbjuda dina egna tjänster och på så vis leva av det du erbjuder. Utav de tjänster du själv erbjuder inom gårdens lokaler går 25% av överskottet tillbaka till gården för underhåll och utveckling. På så vis hjälps vi alla åt att upprätthålla ett fungerande flöde.Om du nu känner en dragning till att komma hit och leva med oss - maila mig på info@inrevisdom.se och berätta lite om dig själv så bokar vi in ett telefonsamtal eller möte 

Köket


Servera Frukost, Lunch och Middag 


Ta tillvara på gårdens grönsaker så som att lägga in, frysa in.

Baka bröd

Hålla kök, allrum, hall och toalett på nedre plan rena.Städ och Lokalvård


Städ av spa

Fylla på tvål, toapapper,handdukar etc

Tvätt

Städ efter gäster/kurs/fönsterputs etc.Djurskötsel


Hönshus

Kaniner

Assistera vid fyllning av mat till hästar

Daglig tillsyn


Möjlighet att delta på skötsel av kor/tjurar/kalvar, byggen osv


Lorem ipsum

Trädgårdsarbete


Skörda mogna grönsaker till köket

Plantera och så 

Vattna och gödsla

Kontinuerlig skötsel - ogräs, skapa bäddar, täcka, klippa gräsmattor, bygga/skapa.