Lev och jobba med oss

Kom och bli en del av InreVisdom!


Gårdsarbete • Personlig utveckling • kollektivt liv


Lockar det dig att prova på livet på en gård där vi kombinerar kurser, workshops och retreats för själ och hjärta med självhushållning, Lantbruk, djur och natur?

Då har du kommit till helt rätt sida nu!


Du som kommer hit för att leva en tid med oss bör ha ett intresse i det andliga mötet både med dig själv, med dina medmänniskor och moder jord.

Här på gården undersöker vi läran om naturen, djuren, meditation, att skapa relation och släppa taget om separation. 

Vi delar våra tankar och känslor under sharing dagligen under de måltider vi äter gemensamt.

Vi strävar efter att skapa nära relationer och att prata med varandra på ett lågaffektivt sätt när problem eller känslor uppstår.

Det dagliga arbetet görs under medvetenhet och närvaro i nuet. Vi strävar efter att inte stänga av och köra över oss själva utan stanna kvar i upplevelsen.


Du betalar ett självkostnadspris för boende,mat, förbrukningsvaror, el etc. under tiden du bor här.  För närvarande 500kr/påbörjad vecka.


 Hos oss är vi alkohol- och drogfria - detsamma gäller förstås dig som kommer hit.

Hur fungerar livet på InreVisdom?

Här finns utrymme för upp till 4 personer att delta i det vardagliga arbetet och assistera under kurser/workshops.

Du bor tillsammans med oss i stora huset eller i egen stuga. Du delar oftast rum med 1-2 andra personer som är här för att prova på livet på gården så du kan med fördel komma tillsammans med en vän eller partner som också vill samskapa med oss. Du har tillgång till spa´t med pool och bastu och självklart också till Badrum, köket och allrummet i stora huset.


(Målet är att bygga upp en mindre stugby på gården med 4 enklare stugor samt en större stuga med kök, badrum och vardagsrum som stugbyn delar på. Kanske är du byggnadskunnig och vill vara en del av detta projekt?)


På Inrevisdom har du stor frihet men även ansvar och delaktighet i den vardagliga planeringen. När du är här är du en av oss fullt ut.


Arbete sker normalt enligt ett rullande schema och vi strävar efter lediga helger men under retreats och kurser eller högsäsong inom jordbruket kan det ibland bli visst jobb även under helgen. Du har en egen dag per vecka för matlagning och bakning i köket, en dag för Städ och skötsel av lokaler, en dag för Djurskötsel och en för Trädgårdsarbete. Lunch och Middag serveras varje dag utav köksansvarige, Frukost och kvällsmål serverar du dig själv.


Du stannar här i minst 2 veckor och upp till i första hand 8 veckor för att sen utvärdera vistelsen med möjlighet att förlänga med överenskommet antal veckor eller titta på en mer permanent lösning för boende på gården om det känns rätt.

Du gör en hel del arbete ensam men även visst arbete tillsammans med fler.


Tjäna pengar medan du är här! 

Har du själv kunskaper och tjänster att erbjuda i form av behandlingar eller workshops inom massage, healing, andlig träning, yoga, etc?

Du kan under tiden du bor här också bidra med att erbjuda dina egna tjänster och på så vis leva av det du erbjuder. Utav de tjänster du själv erbjuder inom gårdens lokaler går 25% av överskottet tillbaka till gården för underhåll och utveckling. På så vis hjälps vi alla åt att upprätthålla ett fungerande flöde.


Möjlighet finns att ta med egen häst till gården för en foderkostnad av 500kr/vecka eller vid långtidsvistelse 1500kr/månad.Om du nu känner en dragning till att komma hit och leva med oss - maila mig på info@inrevisdom.se och berätta lite om dig själv så bokar vi in ett telefonsamtal eller möte 

Köket


Servera Frukost, Lunch och Middag 


Ta tillvara på gårdens grönsaker så som att lägga in, frysa in.

Baka bröd

Hålla kök, allrum, hall och toalett på nedre plan rena.Städ och Lokalvård


Städ av spa

Fylla på tvål, toapapper,handdukar etc

Tvätt

Städ efter gäster/kurs/fönsterputs etc.Djurskötsel


Hönshus

Kaniner

Assistera vid fyllning av mat till hästar

Daglig tillsyn


Möjlighet att delta på skötsel av kor/tjurar/kalvar, byggen osv


Lorem ipsum

Kontakt


InreVisdom

Cecilie Nergaard

Ganthem Båtels 509

62246 Romakloster

telefon 0761074970

Email: info@inrevisdom.se


Trädgårdsarbete


Skörda mogna grönsaker till köket

Plantera och så 

Vattna och gödsla

Kontinuerlig skötsel - ogräs, skapa bäddar, täcka, klippa gräsmattor, bygga/skapa.Öppettider och skyltning


Ordinarie Öppettider för spa:

alla dagar 9-21


kontakta mig gärna 0761074970 för överenskommelse om bokningar


Skyltning finns från stora vägen och vid gården

Besök gärna InreVisdom på facebook

Är du intresserad av min blogg eller min konst kan du läsa mer på www.cecilienergaard.com 

Spa ~ Massage ~ Shamansk Tantra ~ Retreats ~ Kurser