Kurser, Retreats, Workshops

Kvinnlig Kraft - Naturkvinnan
Retreat Hösten 2020

Kvinnlig Kraft - Naturkvinnan

Känner du en djup längtan att få känna värme och styrka inifrån? Önskar du att du kunde släppa på dina spänningar och dina gamla föreställningar om vem du är och vad du kan göra? Vill du landa i dig själv och våga släppa fram hela dig?
Fokuset ligger på självkärlek och att öppna upp för att se din egen kraft och kunna föra ut den vidare i världen.

Detta ingår i vårt retreat:
- Fri Tillgång till spa’t med sin 34 grader varma bassäng, bastu, dusch och träningsmöjligheter.
- Boende i lugn och lantlig miljö på gården i Ganthem.
- Frukost, lunch och middag lagad med hälsa i fokus.
- Dagliga möten i grupp där vi guidar dig på olika sätt. Vi kommer ägna oss åt Trummans kraft, musik och vibrationer. Body Awareness, en meditation under rörelse. Tantra - en livsfilosofi baserad på kärlek där vi utforskar vårat naturliga ja och nej, lyssnar på vår inre röst.


Din investering:
3400kr inbetalt senast 31 oktober

Blir du sjuk kan du självklart avboka, din investering kan sparas till senare events eller återbetalas.

Uppdelning eller annan överenskommelse kring ekonomin kan göras om du känner ett starkt ja till att delta men känner dig hindrad pga brist på pengar.

Tider och datum:
Start Fredag 20 nov kl 16:00 Avslut Söndag 22 nov kl 15:00

OBS- Max antal deltagare: 10 personer.


Vi skapar alla tillsammans detta utrymme helt utifrån vilka behov som dyker upp under dessa dagar. Vi som håller retreaten heter Lina Petersdotter och Cecilie Nergaard.


Om Cecilie:
Jag heter Cecilie Nergaard och driver företaget InreVisdom på Gotland, där jag fokuserar på att möta mina medmänniskor med kärlek och respekt. Här erbjuder jag spa, massage, djupvågsbehandlingar, tantra och guidar grupper i Body Awareness.
Min livsresa har skapat en ödmjukhet för vad som kan ske när man inte lyssnar inåt utan kör över sig själv, och senaste åren har jag ägnat åt att ändra mitt tankesätt. Med fint stöd och mentorskap har jag genomgått kurser, studiegrupper och fördjupat mig i relationen till mig själv och omvärlden.
https://www.facebook.com/InreVisdom/
www.inrevisdom.se

Om Lina:
Jag heter Lina Petersdotter Johansson och har ägnat mitt liv åt att undersöka hur jag kan leva ett relationsbaserat liv. Där plattformen för allt ständigt är relationen till mig, till mina medmänniskor och till naturen. Jag vandrar i dag den shamanska vägen och genom Tantramassage, body awareness, healing, tarotläggning, intuitiv massage, guidande samtal, möten med hästarna samt trumman och röstens vibration så skapar jag utrymmen för mötet med dig, dina medmänniskor och naturen. Och i denna unika retreat ett utrymme för dig att möta din kvinnliga urkraft och din inre visdom!

https://www.facebook.com/petersdotter/


www.petersdotter.com

Varmt välkommen till oss! 

Anmälan sker till Cicci på Inrevisdom
info@inrevisdom.se eller tel:0761074970

Trummbyggarkurs med Lina Petersdotter 22/11 - 24/11Trumman är mitt viktigaste andliga redskap. Den är min partner och min vän. Min förstärkare av intentionen och vibrationen. Under dessa dagar bjuder jag, Lina Petersdotter Johansson och Cecilie Nergaard in dig som längtar efter trummans vibration till 3 dagar i trumman tecken. Vi börjar den 22/11 med middag, öppningsceremoni, bondande med materialen och förberedande inför byggandet. Fortsätter den 23/11 med att bygga din egna trumma och sedan den 24/11 med att göra en trumpinne samt initiering av trumman och genomgång av trumteknik mm.

Start: den 22/11 kl 18.00 med enklare middag och inledning.
Avslutning: 24/11 ca kl 15

Din investering: 4900kr inkl ram och skinn. (Deltar du helgen innan på kvinnokrafts retreatet så får du 1000kr i rabatt)

Ingår:
- Vegetarisk och glutenfri mat och fika från middag den 22/11 till lunch den 24/11 inkl fika.
- vackert boende på denna präktiga Gotlandsgård.
- tillgång till gårdens vackra spa.
- trumram och skinn.
- Guidning för att bygga en egen trumma.
- Material och guidning för att skapa egen trumpinne.
- Workshops för att lära känna din trumma och börja bygga relationen med den.
- Hela processen görs i ceremoni.

Obs!
Du väljer själv storlek på ram av följande (storlekarna är ca storlekar):
- Stor (ca 50cm)
- mellan (ca 45cm)
- liten (ca 40cm)
Ange detta i din anmälan!


Skinnet till trumman beställer jag: ange om du vill ha ett tjockare skinn (dovare ljud) eller ett tunnare skinn samt om du vill göra en trumma av ko eller get skinn.

Anmälan:
Sker till linapetersdotter@gmail.com med fakturauppgifter (telefonnummer och adress) samt uppgifter på vilken ram du vill ha.

Anmälningsavgift på 1000kr betalas omgående för att säkerställa din plats.

Djupt magiska dagar utlovas  välkommen!
/ Lina


Obs. Endast en liten grupp så fåtal platser. Och har du behov av att dela upp kostnaden så säg till så hittar vi en lösning tillsammans.